čtvrtek 25. února 2016

Kanadská společnost Paradox a její elektronické zabezpečovací systémy

Sídlo společnosti Paradox, která byla založena v roce 1989, se nachází v Montrealu a její význam nabyl velmi vysokého stupně. Produkty kanadské společnosti Paradox se prodávají ve více než 100 zemích světa, mezi které patří i Česká republika. Firma Paradox se nezabývá pouze výrobou bezpečnostních technologií, ale také jejich výzkumem a vývojem. Díky tomu může firma nabízet stále nové a vyspělejší produkty. Produkty firmy Paradox patří mezi ty nejlepší, které lze na světovém trhu koupit. Firma Paradox se velice zaměřuje na vývoj a inovaci jejich produktů a každoročně do těchto oblastí investuje značné prostředky. Firma Paradox dosáhla za své působení již mnoha významných úspěchů. Jejich první série detektorů pohybu nadchla nemalý počet potenciálních zájemců.Zabezpečovací systém Digiplex byl představen společností Paradox v roce 1996 a v roce 2001 společnost představila jedinečnou sérii systémů s bezdrátovým přístupem.


Společnost Paradox dnes nabízí široký sortiment produktů, které slouží pro zabezpečení menších objektů, ale také rozlehlých sídel nadnárodních společností. V sortimentu nabídek společnosti Paradox nalezneme vše od jednoduchých čidel až po výjimečné technologie sloužících k zabezpečení velkých systémů. Jestliže máte o zabezpečovací systém Paradox zájem, může pro Vás být orientace v tak rozsáhlém sortimentů velmi složitá. Proto přenechte výběr a instalaci toho správného zabezpečovacího systému Paradox na nás. Profesionálové v oboru naší společnosti Top Security Vám velice rádi pomohou.


Sortiment produktů společnosti Paradox

Společnost Paradox nabízí opravdu nepřeberné množství produktů. Pokud byste měli zájem o poradenství či o jejich profesionální montáž, doporučuji bezpečnostní agenturu TOP Security, jenž se prodejem, pronájmem, instalací, revizí a servisem EZS zabývá již více než 24 let a to po celé ČR.

Společnost Paradox u nás nabízí tyto produkty:
  • bezkontaktní čtečky, dálkové ovladače nebo klíčenky
  • detektory – pohybové, tříštění skla, otevřených oken a dveří, zvýšení CO2, zaplavení a mnoho dalšího (venkovní i vnitřní, magnetické, digitální, bezdrátové apod.)
  • expandéry – slouží k rozšíření Vašeho bezpečnostního systému
  • komunikátory – komunikační moduly
  • ovládací klávesnice – dotykové, klasické nebo s LCD displejem
  • signalizační zařízení – slouží pro vnější i vnitřní použití
  • široký sortiment různého příslušenství – propojovací kabely, napájecí zdroje, náhradní baterie, převodníky apod.)
  • zabezpečovací ústředny – slouží pro bezdrátové i drátové systémy




Mohlo by vás zajímat:

5 komentářů:

  1. Myslím si, že v dnešní době se opravdu nějaký bezpečnostní systém vyplatí mít. Nicméně i když ho člověk nemá, tak si myslím, že se pořád proti případným zlodějům může bránit. Základ je podle mě nějaký pořádný plot, který zloděje odradí. My například kolem domu máme takové ty svařované panely a ty se opravdu špatně přelézají. Zkoušela jsem to. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Je pravda, že v dnešní době musí každý přemýšlet, jak zabezpečit svůj majetek, jelikož doba se změnila a je nemyslitelné nechávat si třeba odemčený dům, jako naši předci. Proto jsem si nechala nainstalovat bezpečnostní kamery okolo celého domu, abych měla možnost se podívat přes mobil, na možného vetřelce. Pro jistotu jsem si nechala nainstalovat i bezpečnostní zámek na vchodové dveře do domu i vrata do garáže, kde mám zaparkované auto a sekačku.

    OdpovědětVymazat
  3. Tyjo, taky teď zvažuji investici do nějakého bezpečnostního systému. Nebo alespoň do nějakého trezoru. Nedávno jsem si totiž za své uspořené peníze nakoupila investiční stříbrné slitky z https://zlataky.cz/investicni-stribrne-slitky a vzhledem k tomu, že v tom mám uložené skoro všechny úspory, tak by asi bylo dobré si to nějakým způsobem chránit. Nikdy nevíte, kdy k vám domů přijde na návštěvu někdo nezvaný. :)

    OdpovědětVymazat
  4. My máme zabezpečenou naši chatu kamerovým systémem, a nedávno nám jí vykradl zloděj. Policie nám poradila, abychom podali trestní oznámení na pachatele. Proto se manžel rozhodl oslovit advokátní kancelář zde, která nám pomohla s podáním trestního oznámení a nemohu si vynachválit jejich práci. S jejich odbornou podporou jsme se cítili silnější a měli jsme jistotu, že máme na své straně právníky, kteří budou důkladně hájit naše práva.

    OdpovědětVymazat
  5. Dobrý den, je mi líto, že jste si museli projít takovým nepříjemným zážitkem. Jsem ráda, že jste našli pomoc v advokátní kanceláři, kde vám pomohli s podáním trestního oznámení. Je důležité mít odborníky v takových chvílích. My jsme si nainstalovali bezpečnostní kamery okolo celého domu. Ke kterým manžel koupil trafo, které je napájí a mi máme neustále celý prostor pod dohledem.

    OdpovědětVymazat