pátek 29. listopadu 2013

Efektivní zabezpečení Vašeho domu, bytu či jakéhokoliv jiného objektu

Efektivní zabezpečení Vašeho domu, bytu či jakéhokoliv jiného objektu


Každoročně dochází k mírnému zvýšení kriminality a počtu krádeží a vloupání nejen do domů, ale také do bytů, firem i rekreačních a dalších objektů. Proto je velice vhodné a také moudré investovat do zabezpečovacích systémů. Společnost ALARMOVÉ SYSTÉMY CZ nabízí komplexní služby v oblasti elektronických zabezpečovacích systémů.

ALARMOVÉ SYSTÉMY CZ zabezpečí Váš objekt efektivně a na míru

Každý dům, byt, firma či jakýkoliv jiný objekt je obvykle atypická stavba. Stejně tak každý zákazník má jiné specifické požadavky. Proto vyžaduje každá realizace zabezpečovacího systému jiný rozsah. Společnost ALARMOVÉ SYSTÉMY CZ Vám navrhne zabezpečovací systém na míru, tak aby byl spolehlivý, efektivní a kvalitní, odpovídal Vašim požadavkům a současně byl ekonomicky výhodný.

Alarm do bytu

Pokud bydlíte v budově s větším množstvím bytů – například v panelovém domě, určitě víte, že bezpečnosti na takovémto místě není nikdy dostatek. V budově takového typu obvykle dochází k pohybu velkého množství osob a to i cizích, které v daném objektu nebydlí (návštěvy, dělníci v případě rekonstrukce ap.), proto má případný zloděj při vykrádání bytu, zjednodušenou práci. Díky alarmovému zabezpečovacímu systému se však již o svůj majetek bát rozhodně nemusíte.

Alarmy do rekreačních objektů

Pokud vlastníte rekreační objekt, například chalupu či menší rekreační chatu, určitě je Vám jasné, že se Váš druhý domov v době Vaší nepřítomnost, může velice snadno stát středem zájmu zlodějů. Krádeží uskutečněných v rekreačních objektech neustále přibývá. Proto je ideální čas pořídit si alarm do chaty či chalupy. I kdyby se mělo jednat pouze o základní balíček zabezpečení. Díky alarmovému systému totiž zloděje nejen v případě krádeže vystrašíte, ale ve většině případů odradíte ještě před zahájením krádeže.

Alarmy do domu

Pokud bydlíte v rodinném domě, pravděpodobně máte v garáži, obývacím pokoji či pracovně nějaký cenný majetek, o který nechcete přijít. Krádeží uskutečněných v rodinných domech neustále přibývá. Proto je ideální čas pořídit si alarm do domu. Díky alarmovému zabezpečovacímu systému se již o svůj majetek bát rozhodně nemusíte. Nehledě na nezaplatitelný příjemný pocit bezpečí a pohody.

3 komentáře:

  1. Tak zabezpečení je v dnešní době základ. Já teď například nechával dělat zabezpečení nové výrobní haly, kterou jsme postavili. To taky vyšlo na slušnou částku. Na druhou stranu v takovém případě to určitě má smysl, protože tam máme spoustu vybavení, které bylo několikanásobně dražší. Dobrý příklad jsou třeba šroubové kompresory Boge. Ty ani zdaleka nepatří mezi ty nejlevnější.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Můžu se zeptat od koho jste si to zabezpečení nakonec nechal udělat? Já se teď právě chystám řešit zabezpečení nové skladové haly a moc si s tím nevím rady. Nebo spíše těch firem, které něco takového nabízí je spousta, že člověk neví kterou vybrat, tak budu rád, když se podělíte o svoji zkušenost. Díky. :)

      Vymazat
  2. Jojo, zabezpečení domu je nutnost. Já teď uvažuji nad pořízením nějakého trezoru. Měl jsem tu nastřádané úspory a naznal jsem, že v dnešní době je lepší úspory spíše investovat do nějakého drahého kovu. Mě nejvíce zaujalo investiční rhodium, tak jsem jej nakoupil. Úplně jsem ale nedořešil to, kam ho doma vlastně dám.

    OdpovědětVymazat